søndag 15. januar 2012

Lystløgnerne

Villdyret har atter en gang vært syk, faktisk siden onsdag. Apekatten har også hatt et par dager med forkjølelse. Så det har vært dårlig med morsomheter her i huset de siste dagene. Jeg kunne selvfølgelig skrevet om fornuftige saker som omhandler verdensøkonomi og politikk. Eller jeg kunne gjort som mange andre bloggere, lagt ut massevis av innlegg med bilder av klærne mine og den fancy frokosten min. Men nei... jeg står over det.
(nå hadde det selvfølgelig vært deilig å tjene massevis av penger på hjernedøde innlegg)

Uansett så har livet gått sin vante gang de siste dagene. Vi har egentlig ikke gjort noe spennende eller fornuftig. Det eneste uvanlige er at jeg holdt på å få et sammenbrudd på biblioteket forrige fredag når jeg skulle pumpe luft i dekket på barnevogna. Det var greit nok med luft, men jeg tenkte at det kunne ikke skade å fylle opp dekket litt til. Resultatet var flatt dekk, og en ventil som ble skjøvet inn i selve hjulet. 
Da vurderte jeg å gi både vogna og pumpa et realt spark, men jeg besinnet meg siden det ville vært mange vitner til det opptrinnet. Jeg tenkte heller en rekke stygge ord før jeg dro med meg vogna hjemover.
Det er ingen fornøyelse å trille vogn på ubrøytet føre og med ett flatt hjul. 

I går var den frustrerte husmoren og jeg en tur ute på byen. Min snille snille ektemann ble hjemme med barna. Han har gitt opp å protestere når jeg vil ut. Ungene derimot, de har begynt å sette foten ned.
"Det e jo ingen vits i å søv hjem te dokker mamma, for du drar jo ut hver gang vi søv!"
Nå må jeg bare nevne at det der ikke stemmer altså.
Uansett, det ble en bra bytur. Eneste ulempen er at det er skummelt når man finner ut at tequilla er godt.
Vi ruslet hjemover i vinterkulda, og slo følge med tre unge menn som var riktig så hyggelige. 
Vi på vår side løy som bare rakkern. Den frustrerte husmoren fortalte at hun var alenemor og studerte på TØH (Trondheim økonomiske høgskole)
Jeg på min side sutret over hvor gammel jeg var, og så fortalte jeg at jeg tok i mot babyer på fritiden. 
Gutta avslørte forsåvidt husmoren når de begynte å spørre henne om økonomiske saker, og svarene var noget utsvevende. 
Jeg hadde helt glemt hvor moro det er å lyve for fremmede.



1 kommentar: